Läk din själ

Övervinn känslomässiga svårigheter och led dig själv så att du kan frigöra din potential. Konkreta övningar och metoder. 46 lektioner ca 10 h speltid.

Kursinnehåll

Hitta vägen till psykisk och andlig hälsa och behåll den. Du lär dig i din egen takt allt du behöver för att ta steg för att läka din själ. Du får en helhetsförståelse av vägen till psykisk hälsa och upprättelse. Det krävs inga förkunskaper.
Genom att praktisera metoderna lär känna dig själv och du får många verktyg för att läka och bearbeta det som gör ont.
Du lär dig att leda dig själv mot inre frihet genom en helt unik metod som bygger på bi-stegen och den vishet som finns i de tolv stegen och i den ignatianska vägledningstraditionen i kristen tro. Du är välkommen oavsett hur din tro är och det krävs inte att du är kristen, alla kan ta del av den kunskap och vishet som förmedlas i kursen.
Kursen bygger alltså på psykoterapeutiska metoder, beprövad erfarenhet och forskning. 13 veckors webbkurs som du har tillgång till i 12 månader. Du får undervisning i en mängd videoklipp som är ca 10 min långa till varje klipp finns en övning eller och reflektionsuppgift. Total filmtid ca 10 h.
Genom medlemskapet får du tillgång till handledning och möjlighet att delta i en mansgrupp eller kvinnogrupp.

Recensioner

5

Topprankad
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Jennifer Lindqvist

Livsavgörande steg i att läka din själ

Denna kursen har varit helt livsavgörande för mig, mina relationer och min tro. Jag har gått från ångest och rädsla till lugn och stabilitet. I och med att du med ro kan gå igenom kursens innehåll får processen i sig fäste på ett helt nytt sätt än vad jag upplevt tidigare. Det läggs ingen börda på dig och du får njuta lite på vägen. Jag kommer att bära med mig så mycket nyttigt från kursen in i resen av det jag har kvar livet, vilket i slutändan kommer bli mina allra viktigaste pusselbitar att lägga. Bär du på en tro eller inte, kursen kommer göra dig gott och skulle varmt rekommendera dig att läsa den om du som jag har brottats med din självbild samt din syn på andra och Gud. Lycka till, jag vet en som tror på dig och din förmåga att läka. Jennifer Lindqvist

1 year ago

Kursplan

Pernilla Eklund

Terapeut, lärare och författare

Priser

 • Mest populär
  Läk din själ (ord 3100)
 • 3100 SEK

  Inkl Stödgrupp, handledning m.m.

  Köp nu