Lyckas med stöd för psykisk hälsa

Bli en diplomerad själavårdare som kan ge rätt stöd och undviker misstagen. Förstå hela läkeprocessen. Konkreta metoder. 65 lektioner ca 14 h speltid.

Kursen innehåller

Lyckas med stöd för psykisk hälsa är en webbaserad kurs i själavård med integrerad kunskap från psykoterapin. Du får tillgång till kursen under ett års tid och kan lära dig i din egen takt. Du får möjlighet att delta i/leda en mans-/kvinnogrupp under tiden.
Du lär dig vad som krävs för att ge stöd till psykisk och andlig hälsa genom konkret undervisning.
Du för en helhetsförståelse av processen till inre läkning och vad som krävs av den du ger stöd och av dig.
Kursen bygger på psykoterapeutiska metoder, grunder i själavård samt den vägledningstradition som finns i den ignatianska andligheten. Ramen för kursen är den väg till inre läkning och utveckling som finns i tolvstegsprogrammet. En viktig grund i kursen är att du själv vandrar vägen mot inre helande för att på djupet kunna förstå och vägleda andra.

Recensioner

5

Topprankad
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Linda Andersson

Fantastisk utbildning

En fantastiskt bra utbildning med gedigen kunskap, vittnesbörd och praktiska övningar. Rekommenderas till alla som vill hjälpa sig själv och andra att växa i frihet. Ett viktigt och lättillgängligt verktyg också för församlingar som vill utrustas i inre helande.

6 months ago
Andreas Alinder

Så mycket goda verktyg!

Kursen är proppfylld med psykologisk kunskap och andlig insikt som förmedlas på ett pedagogiskt sätt. För mig personligen har den varit till stor nytta och gett mig redskap både för min egen psykiska hälsa och för att kunna hjälpa andra människor.

6 months ago
Daniel Molin

Så givande och goda verktyg - både för att leda mig själv och redskap till att stötta andra!

Jag kan verkligen rekommendera den här kursen! Den har så mycket gott att ge, och kombinationen av undervisning, uppgifter och stödgrupp - alltid med Gud i centrum - är så bra resurser som jag kommer bära med mig. Dels för att på djupet få utrymme och verktyg att bearbeta, leda och förstå mig själv, men även för att få vägledning till att stötta andra på vägen. Tacksam över att få ta del av det!

6 months ago
Tuva Petersson

Tacksam

Superbra! Att ha fått bjuda in Gud och andra människor i det svåra jag har upplevt, och i en trygg miljö fått bearbeta det som behövt bearbetas, har förändrat mig på djupet. Med de nya verktyg jag fått genom kursen har jag fått en frimodighet och livsglädje jag inte visste fanns hos mig. Det finns verkligen frihet! Jag känner mig så tacksam.

6 months ago
Emanuel Larsson

Värdefull investering i din själ

Pedagogisk & god undervisning. Nyttiga uppgifter! En bra hjälp på vägen. Kanon i kombination med stödgrupp. Väl investerad tid!

6 months ago
Christian Edlund

Bra balans och en kurs jag rekommenderar

Denna kurs är något som hjälper mig både som själavårdare och samtalsledare mm. Jag tycker kursen ger viktiga nycklar och perspektiv som hjälper en att ge verktyg till andra personer. Jag uppskattar också att man får arbeta med sig själv också och att man får se nya sidor hos sig själv. Uppskattar kursen enormt mycket och är tacksam att jag får göra den på arbetstid. Tack Pernilla!

6 months ago
See more reviews

Kursplan

Pernilla Eklund

Terapeut, lärare och författare

Christian Edlund

Priser

 • Mest populär
  Lyckas med stöd (ord 3399 kr)
 • 3399 SEK

  Inkl. stödgrupp, handledning m.m.

  Köp nu